SNS uzvraća SSP-u: Vaša pitanja o parku plod nagađanja i maštovitosti

Iz Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Vranju saopšteno je da su pitanja upućena gradonačelniku Vranja Slobodanu Milenkoviću iz vranjskog odbora SSP-a, u vezi sa rekonstrukcijom gradskog parka, "praćena pokušajem da se javnosti nametnu odgovori dobijeni nagađanjem i bez sumnje utemeljeni na maštovitosti usled potpunog neznanja samog autora".

- Gradski odbor SNS u Vranju smatra da, ukoliko bi vas gradonačelnik dr Milenković udostojio odgovora na ove optužbe, istovremeno bi priznao vaš odbor kao politički činilac vredan vremena i pažnje, što definitivno niste.

Sve pojedinosti u vezi sa gradskim projektima podležu pravu na dobijanje informacije od javnog značaja i dostupne su na zahtev svim njenim građanima i državnim institucijama.

S druge strane, osećamo i obavezu da podsetimo javnost da se posledice iz vremena kada je vaš lider bio deo vlasti i dan danas osećaju.

Ukoliko ignorišemo zagađenost Aleksandrovačkog jezera i kućicu od kartona vrednosti sedam miliona dinara, napravljenu u Gradskom parku bez građevinske dozvole, onda su to jedina postignuća iz vremena kada ste imali udela u gradskoj vlasti i čija je celokupna vrednost i nakon svih godina misterija za sve nas - navode iz SNS-a.

Iz vladajuće partije poručuju da će "novo lice rekonstruisanog Gradskog parka u Vranju od sutra biti korak napred ka modernizaciji životnog okruženja svih građana".

Najnovije vesti