SNS: Sportski savez kao sredstvo za prljavu kampanju Đilasovaca u Vranju

Iz Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Vranju saopšteno je u utorak da lokalni odbor Stranke slobode i pravde (SSP), pred predstojeće predsedničke i parlamentarne izbore, "vodi prljavu kampanju" koja "od nekadašnjih naznaka nasilništva prerasta u osvajanje vlasti na ulicama, krvoprolićem i opštom anarhijom".

"Kako drugačije objasniti 'zabrinutost' SSP-a u poslednjem saopštenju vezanu za brojnost policijskih snaga koje će imati zadatak da zaštite pripadnike aktuelne vlasti od naroda koji će ih 'juriti po ulicama'?, pitaju iz SNS-a.

"Da li nam već danas otvoreno dajete do znanja da spremate bratoubilački rat građanskih razmera da bi ostvarili pozicije vlasti za koje ste odavno potrošili sve demokratske modele osvajanja vlasti?

Nemojte misliti da niko ne zna da su pojedini radnici Sportskog saveza zapravo iz redova Stranke slobode i pravde i da posve nepopularnim metodama pretvarate tu nekolicinu svojih pristalica u tobožnje revolucionare, u želji da pokrenete nešto daleko većih razmera za šta, budimo realni, nemate podršku u narodu.

Žalosno je i to što se u, ponavljamo, prljavoj kampanji koju vodite protiv gradskog rukovodstva, koristite neistinama i izbegavate činjenicu da se Sportski savez, kao i svi klubovi, finansiraju projektno, što znači da imaju zakonsku obavezu da podnose svoj godišnji program na osnovu kojeg dobijaju sredstva od Grada, ali da usled neodgovornog poslovanja dodeljena sredstva nisu opravdali i upravo je to razlog što ih nisu dobili za tekuću godinu", navode iz SNS-a.

O sportu, dodaje se u saopštenju naprednjaka, "generalno se vodi računa, naročito na polju njegovog unapređivanja o čemu svedoči činjenica da sport funkcioniše i da klubovi u Vranju ne trpe".

"Ne izostaju ni rezultati koji svedoče o uspešnosti sporta u gradu.

Kako god, budući da je SSP uzeo pod svoje interese Sportskog saveza, umesto nadoknada koje potražuju, dobiće beznačajnu i kratkoročnu medijsku pažnju i ništa više", navodi se između ostalog u saopštenju naprednjaka Vranja.

Komentari

Ovo nema veze sa saopstenjem. Aman bre ljudi su gladni i treba im pare za lecenje sto mesate politiku

Ovo nema smisla, jedini clan SSP je Bubanj, vas bivsi clan bio vam je i u savetu za sport u SNS, tako da sve sto imate raspravite s njim...

Najnovije vesti