SNS sa žiteljima Odžinke: Hoćemo da čujemo glas naroda i da pomognemo

Generalni sekretar GrO Srpske napredne stranke (SNS) u Vranju Goran Đorđević izjavio je da su lokalni naprednjaci, susretom i razgovorom sa žiteljima vranjskog naselja Odžinka, od ovog četvrtka uveli novu praksu komunikacije sa građanima Vranja.

- Svakog meseca ćemo imati sastanke direktno sa građanima u njihovim mesnim zajednicama.

Ti sastanci nisu osmišnjeni kao neka kampanja ili priča šta smo uradili – šta ćemo uraditi, već kao "Otvoreni dan" za građane tih mesnih zajednica.

Oni će postavljati pitanja rukovodećim ljudima iz SNS-a, koji su preuzeli odgovornost u Gradskoj upravi i javnim preduzećima, a mi ćemo se, preko ljudi direktno odgovornih za rešavanje njihovih problema, potruditi da im pomognemo - rekao je Đorđević.

Prvi takav sastanak održan je u četvrtak u prostorijama Mesne zajednice Odžinka, a građani su imali priliku za razgovar sa predstavnicima rukovodstva grada i direktorima javnih preduzeća.

Prisustvovali su još i građani iz naselja Ogledna stanica, Šaprance i Bunuševac.

- Ovo je bila prilika da svi zainteresovani građani postave pitanja direktno predstavnicima vlasti, gradonačelniku Vranja Slobodanu Milenkoviću, njegovim saradnicima, gradskm većnicima i direktorima javnih preduzeća i ustanova - navode iz SNS-a.

Najnovije vesti