SNS: Politički amaterizam đilasovaca u Vranju

Saopštenje SSP-a u Vranju, u kome se postavlja pitanje gradonačelniku Slobodanu Milenkoviću u vezi sa sadnjom drveća u decembru "pomerio je granice političkog amaterizma, neznanja i neinformisanosti ove političke grupacije", saopšteno je u sredu iz Saveta za informisanje vranjskog SNS-a.

"U domenu elementarnog znanja je činjenica da se svaki sadni materijal, narodski rečeno, stavlja u zemlju od završetka prvog do početka drugog vegetacionog perioda, ili za laike, od novembra do aprila meseca.

Neshvatljivo je da oni koji se kriju iza očuvanja životne sredine i organizuju proteste pod nazivom Ekološki ustanak javno istupaju protiv realizacije komunalnog programa koja počinje sadnjom drvoreda.

Uplašili se đilasovci svakog ozelenjavanja, a izgleda zaboravili da je 2010. godine, uprkos protestu Odbora Skupštine Srbije za zaštitu životne sredine, ondašnji gradonačelnik Beograda Dragan Đilas prema "preporuci stručnjaka" naredio seču 300 stabala platana u beogradskom Bulevaru kralja Aleksandra", navode iz vranjskog SNS-a u odgovoru na saopštenje SSP-a.

Najnovije vesti