SNS odgovorio opoziciji: Mi i dalje držimo čas

U odgovoru na pismo udružene opozicije Vranja, lokalni odbor SNS poručio je predstavnicima šest lokalnih opozicionih stranaka "da se na vlast ne dolazi preko ulice, već preko glasačke kutije".

- Nije dovoljno ni da šestorica napišu saopštenje. Treba mnogo više od toga.

Džaba vam svakodnevno plasiranje laži i izmišljotina, svakodnevno vređanje lokalnih funkcionera, pa čak i članova njihovih porodica, nećete nas uplašiti, niti pokolebati u nameri da istrajemo u borbi za lepše Vranje - poručili su naprednjaci opozicionarima.

Iz SNS kažu da nisu nimalo zabrinuti što, kako navode, "tužni ostaci bivšeg režima, čija se podrška u Vranju meri promilima, ničim izazvani, pokušavaju da dovedu u zabludu građane Vranja, tako što jasno i glasno pokazuju mržnju prema svemu što radi Srpska napredna stranka i lokalna vlast".

- Činjenica je da osim mržnje protiv onih kojima građani veruju ne mogu ništa drugo da ponude.

Osim, možda da podsete građane kako su oni vladali.

Kako su oni uništavali fabrike. Kako su uništavali puteve i bolnice.

Kako su uništavali škole. Kako su uništavali vojsku. Kako su se obogatili na grbači naroda. Kako su uništili sve što su dotakli.

Gospodo iz opozicije, na vašu mržnju mi iz Srpske napredne stranke nećemo odgovoriti mržnjom, već još većim radom i još većom borbom da Vranje postane uređen i moderan grad.

Mi ne umemo da mrzimo i da se svetimo.

Baš kao što jedna izreka kaže „kad se čovek osveti srećan je jedan dan, kad oprosti srećan je ceo život“.

Vas šestorica, ne tražite od nas da ličimo na demokratsku stranku.

Građani Vranja to ne zaslužuju i za to nisu glasali.

Glasali su da imaju odgovornu vlast, koja će u svakom trenutku biti posvećena njihovim problemima - saopštavaju vranjski naprednjaci.

U SNS smatraju da opozicija ne može da im oprosti "ozbiljne projekte koji se realizuju u Vranju".

- Hirurški blok, gradski stadion, Radnička ulica, infrastrukturno opremanje industrijske zone, novi vrtić, itd.

Na poslednjim izborima građani su vam jasno stavili do znanja da ste nesposobni da na svojim leđima i punim džepovima nosite njihovo poverenje.

Očigledno da vas šestorica, ni posle dve godine, to niste shvatili.

Građani znaju da vas ne interesuju njihovi problemi.

Zato i nemate njihovu podršku.

Pišite slobodno, lažite koliko hoćete mi i dalje držimo čas, kaže se između ostalog u odgovoru Gradskog odbora SNS u Vranju na saopštenje opozicije.

Predstavnici opozicionih stranaka u Vranju oglasili su se u utorak ujutro saopštenjem za medije u kome se kaže da je posle dve godine vladavine aktuelne vlasti u Vranju, predvođene Srpskom naprednom strankom, "situacija alarmantna u svim oblastima društvenog života".

Najnovije vesti