SNS: Mrak političkog autizma Narodne stranke

Sledbenici Vuka Jeremića u Vranju "svakog dana iznova dokazuju da im je jedini program i jedina politika – mržnja prema Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci" - oglasili su se u četvrtak vranjski naprednjaci, odgovarajući na saopštenje Gradskog odbora Narodne stranke od srede.

- Svojim poslednjim saopštenjem, pristalice Narodne stranke pokazale su svima u Vranju da nikada neće postati ozbiljna politička snaga, jer, služeći se lažima i neistinama, od građana Vranja nikada neće dobiti glas.

Sluha za takvu politiku možda imaju Jeremićevi katarski finansijeri i njegov poslovni partner Patrik Ho.

Gospodo, Srpska napredna stranka je sve ono što vi niste i razumljivo je što je vaša mržnja prema našoj stranci i predsedniku Aleksandru Vučiću tako iskonska, a građani upravo zato na pravi način sagledavaju i osuđuju tu vrstu mržnje.

To je mržnja protiv Srbije, koja danas stoji ponosno među evropskim nacijama i narodima; naša je Srbija bez kompleksa niže vrednosti, to je Srbija koja ne zaboravlja učinjene joj nepravde, i konačno, to je Srbija koja ima legitimne državne i nacionalne interese, a sve to Srbija je bila na pragu da izgubi tokom rušilačke vladavine Vuka Jeremića i njegovih saradnika i saučesnika - kaže se u saopštenju vranjskog SNS-a.

U tekstu se dodaju a naprednjaci "neće dozvoliti da im NS drži lekcije o tome šta je odgovornost i kako je ispravno upravljati Gradom".

- Vi ste imali odgovornost samo prema sebi i svojim žiro računima.

Ako zaista želite da se ozbiljno bavite politikom (koliko god to groteskno zvučalo), morate baratati činjenicama, a ne neistinama i obmanama jednog lokalnog portala.

Gospodo, kako to da vam nije smetalo što ste upravo vi, decenijama (ne godinama), dok ste bili na vlasti, koristili iste te prostorije bez ikakve nadoknade?

A da je samo to!

Usput ste uništili sve što ste dotakli i što se moglo uništiti!

Kad kažemo sve, mislimo na sve, počevši od krova, zidova, podova, vrata, do samih brava na vratima.

Čini se da vam smeta što su članovi Srpske napredne stranke sredili prostorije izbacivši đubre koje ste za sobom ostavili i to što će se Gradu plaćati zakup za lokal u strogom centru, što se do sada nije činilo.

Možda vi to ne želite da vidite, ali nama je najbitnije da to vide građani Vranja; a vi slobodno ostanite u mraku i nastavite put političkog autizma, koji vam je utabao vaš predsednik Vuk Jeremić i njegovi drugari iz Saveza.

Šta ste danas naučili, gospodo? Verovatno ništa!

Zato ste osuđeni da ponovite istoriju političkim krahom i na sledećim lokalnim izborima.

Ostavite se, gospodo, budžeta, komunalnog programa, infrastrukture, toplovoda, komunalne policije i drugih pitanja lokalne politike koju suštinski ne razumete - kaže se između ostalog u saopštenju Gradskog odbora SNS-a.

Najnovije vesti