SNS: Misterija je kako će Za demokratsko Vranje prikupiti potpise

Savet za informisanje GrO SNS u Vranju oglasio se u utorak saopštenjem u kome se iznose sumnje "u viđenje demokratije" liste GG "Za demokratsko Vranje" koja je ranije danas najavila učešće na lokalnim izborima u Vranju.

- Za demokratsko Vranje - Ivica Petrušević, parola uzdanice Nove Srbije kao dela šire koalicije koja će obezbediti budućnost Vranjancima pobedom na lokalnim izborima - da nije žalosno bilo bi smešno!

Za sve, sa ne tako kratkoročnim pamćenjem lider ove stranke je pre svega veliki poštovalac predstavnika medija koji je na pitanja odgovarao ne tako veštim šutiranjem novinara, uz sočno psovanje jer mu se postavljeno pitanje nije dopalo.

Ili, čovek u ulozi čelnika stranke koji je nalazio opravdanje u "kraduckanju" svih umešanih u decenijsku izgradnju Koridora 10 koja se do njegove smene nije ni pomakla sa mrtve tačke.

Pod patronatom takve političke gromade Petrušević izlazi na lokalne izbore sa 35 (ne)kompromitovanih ličnosti, većinom mladih i žena (originalne li ideje), iako je misterija za sve nas kako je i za toliko kandidata na lokalu obezbedio glasove podrške ili se nada da hoće?

Normalno, iako su kilometrima daleko od odskoka na političkoj sceni grada, okupljeni predvodnici objavljuju odvažno "Rušenje SNS-a" na društvenoj mreži Fejsbuk.

Ne kaže se uludo da "iver ne pada daleko od klade", što u ovom slučaju znači još jedna konferencija za novinare sa laboratorijskim izveštajem stepena alkoholisanosti - navodi se u saopštenju Saveta za informisanje
GrO SNS Vranje.

Najnovije vesti