SNS: Deset hiljada očevidaca da napada na eko aktiviste u Vranju nije bilo

Iz Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Vranju u sredu je saopšteno da su se "protesti šačice pojedinaca, neuspešno opravdavani amaterski odigranom ulogom ekologa, završili u Vranju brže nego li što su počeli, i to totalnim fijaskom".

"Isfrustrirani neuspehom, a u očajničkoj potrebi za pažnjom i podrškom, ovi politički i društveni gubitnici vide u stranačkom skupu podrške predsedničkog kandidata SNS Aleksandra Vučića priliku da se otrgnu od političke anonimnosti i pribegnu patetičnom pokušaju još jednom loše izvedenom predstavom, u kojoj su trebali da budu nevine žrtve vladajućeg režima", navode iz SNS-a.

Naprednjaci u pisanom saopštenju dodaju da "i pored logističke podrške plaćeničkog medija na lokalu koji je plasirao ovu neosnovanu priču tobožnjeg napada na 'štand aktivista Srbija nije na prodaju', njoj u prilog nikako ne ide činjenica da preko deset hiljada očevidaca prisutnih na mitingu podrške može da potvrdi da napada nije ni bilo"

"Poslednja vera da se odbrani tobožnje ugrožavanje slobode govora i delovanja lažnih ekologa, polaže se u objavu na društvenoj mreži Tviter, kojom predstavnik udruženja Kreni - Promeni Savo Manojlović, pored navodnog napada, dodaje i 'podršku dela okupljenih'.

Čak i ako je od Sava Manojlovića, koji je po pisanju većine objektivnih medija u Srbiji za samo godinu dana rada pokreta Kreni - Promeni od Rokfelera, Soroša i drugih nevladinih organizacija dobio čak 225.000 evra za organizovanje lažnih protesta i destabilizaciju institucija u Srbiji, mnogo je", navodi se u saopštenju vranjskih naprednjaka.

Komentari

Da, da, će pitamo Prokupčani, Aleksinčani, Vlasotinčani, Kosovari i drugi "žitelji na Vranje" što se tačno desilo. Samo da uzmemo spisak spontano prisutnih od Vučka.

Najnovije vesti