Službeni glasnik poklanja knjige Gradskoj biblioteci

Službeni glasnik obradovaće ljubitelje dobre knjige u Vranju naslovima najpoznatijih stranih i domaćih autora, saopšteno je iz ovog javnog preduzeća.

Knjige će biti donirane povodom obeležavanja "Međunarodne nedelje knjige" i jubileja, 140 godina postojanja Javne biblioteke Bora Stanković u Vranju.

- Dela naučne i stručne literature, ali i beletristike, Vranjanci će biti u prilici da pronađu u svojoj biblioteci već od naredne sedmice.

Kao institucija sa važnom ulogom na polju kulture, jedan od naših najvećih izdavača nastoji da očuva i učini dostupnom kvalitetnu literaturu u svim gradovima Srbije.

Pružanjem podrške obrazovnim i kulturnim institucijama, Službeni glasnik pokazuje snažnu opredeljenost ka širenju kulture čitanja i bogaćenju lokalnih biblioteka - navode iz ovog preduzeća.

Podsećanja radi, Službeni glasnik je pre godinu dana otvorio svoju prvu knjižaru u Vranju, koja se nalazi u Ulici Ive Lole Ribara u centru grada.

- Knjižara je danas kutak za sve one koji poštuju kvalitetnu literaturu i prave vrednosti - navode iz Službenog glasnika.

Najnovije vesti