Sledi pojačana kontrola zauzeća javnih površina u Vranju

Iz Gradske uprava Grada Vranja obavestili su građane da će komunalna inspekcija, u narednim danima, sprovesti pojačanu kontrolu zauzeća javnih površina zbog, kako se kaže, "povećanja broja nepropisno parkiranih vozila".

"Na ovaj način ometa se pešačka komunikacija, prilaz objektima, korišćenje protivpožarnog puta, kao i prolaz između stambenih zgrada.

Predmet kontrole biće i ostavljena, neregistrovana i havarisana vozila na javnim površinama, a sve s ciljem obezbeđenja uslova za bezbedno i nesmetano odvijanje pešačkog saobraćaja u gradu", piše u saopštenju.

Komentari

Ulica francuska trotoari zauzeti od parkiranih automobila pa deca na putu do skole moraju ici kolovozom sto predstavlja veliku opasnost

Neka konttolišu naselje Češalj, kola parkirana ispod terasa, u tunelima izmedju zgrada, ispred tuđih garaža, na delovima koji su namenjeni za prolaz pešaka i mahom na mestima koja nisu namenjena i obeležena za parkiranje vozila. Ceo Češalj je haos. Pesaci ne mogu da prodju a kamo li neko vozilo za hitne potrebe.

Najnovije vesti