Skupština u ponedeljak o dodeli priznanja Trideset prvi januar

U ponedeljak 25. januara biće održana sedma sednica Skupštine grada Vranja, na kojoj će između ostalog biti razmatrana Odluka o dodeli javnih priznanja za 31. januar - Dan oslobođenja Vranja od Turaka 1878. godine.

Takođe, odbornici će razmatrati i Predlog odluke o određivanju pravca pružanja državnih puteva drugog reda koji prolaze kroz naseljena mesta na području grada, kao i Predlog odluke o načinu i postupku imenovanja direktora javnih preduzeća i javnih komunalnih preduzeća, čiji je osnivač grad Vranje.

Na sednici će biti razmatrani i predlozi odluka o izmenama i dopunama odluka o osnivanju JP Urbanizam i izgradnja grada Vranja i JKP Parking servis, kao i predlozi odluka o izmenama i dopunama odluka o usklađivanju poslovanja pojedinih javnih preduzeća sa Zakonom o javnim preduzećima.

Takođe, na dnevnom redu biće i Predlog odluke o izmenama i dopunama odluke o upravljanju grobljima, sahranjivanju i pogrebnoj delatnosti na teritoriji grada Vranja.

Odbornici će se izjasniti i o Predlogu odluke o dopuni odluke o pribavljanju, raspolaganju, korišćenju i upravljanju stvarima u javnoj svojini grada Vranja, kao i Rešenju o imenovanju izborne komisije za sprovođenje izbora za članove saveta mesnih zajednica na teritoriji grada.

Sednica će biti održana u velikoj sali Skupštine grada u ponedeljak od 10 časova.

Najnovije vesti