Simpo dobitnik nagrade Zlatni ključ

Marketinški tekst

Kompanija SIMPO u Vranju dobitnik je priznanja Zlatni ključ za dvoiposed Adel, u kategoriji inovativne vrste nameštaja na 58. Međunarodnom sajmu nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije koji je u nedelju završen u Beogradu.

Nagrada je uručena generalnom direktoru SIMPA Slađanu Disiću.

Nagrada Zlatni ključ dodeljuje se najuspešnijim izlagačima za najbolja, najkvalitetnija i najinovativnija rešenja u raznim kategorijama.

Na 58. Međunarodnom sajmu nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, koji je održan od 8. do 13. novembra 2022. godine na Beogradskom sajmu, SIMPO je među 180 izlagača iz dvadeset zemalja, premijerno predstavio novu kolekciju nameštaja pod sloganom SIMPO – Za generacije koje ostvaruju svoje snove.

Na dodeli nagrada, koja predstavlja vrhunac ove manifestacije, kao najznačajnijeg regionalnog događaja u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja, drvne industrije i pratećih grana, žiri Beogradskog sajma dodelio je priznanja najuspešnijim proizvođačima, izlagačima i pojedincima u više kategorija, među kojima je i SIMPO.

Produžen sajamski popust u Simpu

Kako bi obradovao kupce i nagradio ih za poverenje koje ukazuju tokom svih ovih godina, SIMPO je odlučio da nastavi sa fantastičnim sajamskim popustima do kraja novembra. Sajamski popusti za gotovinsko plaćanje mogu se ostvariti na novu kolekciju i aktuelni asortiman proizvoda:

-25% popusta na garniture, klik-klak ležajeve, kaučeve, krevete, stolice, fotelje, taburee i dušeke sa lagera i
-20% na pločasti nameštaj sa lagera.

Posetite SIMPO salone i iskoristite sjajne popuste za nameštaj koji je namenjen generacijama koje ostvaruju svoje snove.

Komentari

Kauč je ok, ama radnici što su ga napravili nisu. Oni su trebali da budu nagrađeni, ali ko ih pita, njihova deca žive od kolača.

Najnovije vesti