Sentić opet na čelu Gradske opštine Vranjska Banja

Vranje - Dragan Sentić (SNS) reizabran je za predsednika Gradske opštine Vranjska Banja na sednici lokalne skupštine u ponedeljak.

U njegovj biografiji piše da je Sentić po zanimanju master pravnik.

On je ovu funkciju obavljao i u prethodnom mandatu.

- Bilo je skeptika koji nisu verovali da Vranjska Banja može da se pomeri sa mrtve tačke.

Ali to se promenilo - kazao je Sentić na sednici u ponedeljak.

Za Sentićevog zamenika izabran je Marko Nikolić, inženjer saobraćaja.

Lokalni većnici su Stole Cvetković, po zanimanju elektroenergetičar, Slobodan D. Nikolić, specijalista fizioterapeut, Slobodan S. Nikolić, inženjer šumarstva, Raša Raćipović, učitelj muzike i Žarko Stanković, strukovni inženjer tehnologije drveta.

Predsednica Skupštine opštine Vranjska Banja je diplomirana pravnica Svetlana Cvetković, koja je ovu funkciju obavljala i u prethodnom mandatu.

Njen zamenik biće Boban Stevanović, šef Balon sale u Vranjskoj Banji i predsednik je sportskog društva Mineralac, a sekretar parlamenta Slađan Aleksić, diplomirani pravnik.

Odnos snaga u Skupštini gradske opštine je takav da SNS ima 13 odbornika, Srpska desnica 3, SPS 2, a Jedinstvena Srbija jednog.

Komentari

Bravo Sento zasluzeno, u Banju si uradio mnogo vise nego socijalisti i drugi za prethodne 30 godina. Ovo je dokaz kako su radili tako su i prosli na izbore.Cestitam nadajuci se da ces u naovom mandatu uraditi jos vise i bolje jer imas iskustva i dokazao si da si posteno odradio u svakom delu Banje, u svakoj m. zajednici uradio si po nesto sto je vidno. Socijalista tvoj dojucerasnji zamenik nek se stidi biraci su sve gledali i proveravali samo zalosno propade mu plan za jos jedan stan. Sento srecno!

Бања и Врање ће да нестану полако али сигурна са оваквим политикосима.

Pitajte Predsednika Vučića da li se i dalje bori protiv falsifikovanih diploma, Zašto poput Novice Tončeva ne pokažu da javnost vidi njihove diplome.... Predlog uredniku portala da predloži dotičnima javno prikazivanje diplome na uvid..... A takođe sramota za javno tužilaštvo i Živkovića koji štite kriminalne radnje...

Najnovije vesti