Saradnja Džudo kluba Vranje i Partizana: Nebo je granica FOTO

U prostorijama Judo kluba Vranje organizovan je tokom vikenda trening i sastanak sa upravom Judo kluba Partizan iz Beograda.

- Na zajedničkom treningu članovi Judo kluba Vranje imali su priliku da upoznaju trenere i takmičare JK Partizan kao i njihove tajne u trenažnom, odnosno takmičarskom procesu.

Potpisan je memorandum o zajedničkoj saradnji između ova dva kluba.

Okvirno sagledan ugovor odnosi se na podršku iz Beograda, kako u tehničkom smislu, tako i u materijalnom smislu.

U saradnji klubova posreduje Stevan Stojanović, predsednik Judo kluba Partizan, čiji je klub u ekspanziji sa njegovim dolaskom.

Imaju desetak satelit-klubova kao i bazni klub koji funkcioniše u prostorijama Sportskog društva Partizan u Humskoj - izjavio je za Vranje News trener JK Vranje Milan Marković.

On je kazao da Stojanović smatra da je klub na jugu Srbije "postao deo jedne velike porodice".

- Problemi sa kojima se susreću klubovi iz manjih sredina, pa i naš zbog odlaska takmičara nakon osnovne i srednje škole, Vranjancima će od sada biti olakšan, na način što će isti moći da treniraju u beogradskom Partizanu, a ostavlja im se izbor za koji će klub nastupati - navodi Marković za naš portal.

Prema ugovoru o poslovno-tehničkoj saradnji Vranjacima je obezbeđen i stručni kadar iz Beograda, koji će pratiti rad i pomagati u trenažnom procesu.

- Dobronamerne reči kojima je predsednik JK Partizan oduševio i nadahnuo sve prisutne u sali nekima će ostati u pamćenju za čitav zivot.

Svoje izlaganje za buduću uspešnu saradnju završio je sloganom JK Partizana “Nebo je granica” - rekao je Marković za Vranje News.

Najnovije vesti