Sa tri internacionalca iz KMF Vranje najavljuju juriš na titulu prvaka Srbije

Sa tri internacionalna pojačanja futsaleri KMF Vranje započeli su pripreme za novu sezonu u Prvoj futsal ligi Srbije, javlja dopisnik Danasa.

Novi igrači su internacionalci Ivan Krstevski i Dragan Petrović, koji u Vranje dolaze kao bivši igrači KMF Pogon iz Valandova u Severnoj Makedoniji. kao i Stefan Aleksić (FON Beograd).

Tu je i lokalno pojačanje Nebojša Spasić iz BSK-a u Bujanovcu.

Pripreme u Sportskoj hali u Vranju počele su 25. jula, a na prozivci je bilo osamnaest futsalera sa kojima uprava kluba najavljuje juriš na titulu prvaka Srbije.

Trener Goran Jović ne popušta prema igračima koji ne poštuju "pravila kluba".

"Sa priprema koje su počele 25. jula, u skladu sa odlukom Upravnog odbora kluba, odstranio sam dvojicu igrača koji su odlučili da im je važnije da igraju na lokalnim turnirima u malom fudbalu.

To su golman Slaviša Milenković i igrač Ilija Ristić", kazao je Jović za Danas.

On je dodao da će do starta šampionata KMF Vranje odigrati nekoliko kontrolnih utakmica, kako bi se što bolje pripremili za start prvenstva".

"Već sam start će, prema rasporedu, biti izuzetno zanimljiv i dinamičan", najavio je Jović.

Vranjanci će na startu šampionata 2. septembra gostovati novajliji u ligi ekipi Novoga Sada, da bi potom za sedam dana na svom parketu dočekali osvajača dvostruke krune u prethodnoj sezoni ekipu Loznica Grad 2018.

Najnovije vesti