Rukovodstvo Vranja: Protiv privedene službenice okončan disciplinski postupak

Iz Gradske uprave Vranja saopšteno je nakon privodenja jedne službenice u vezi sa Slučajem Bulatović, da je protiv nje "pokrenut disciplinski postupak zbog povrede radne dužnosti".

"Povreda se ne odnosi na falsifikovanje isprave, a o čemu su već uveliko plasirane tvrdnje u medijima od strane ćerke vlasnika parcele.

U disciplinskom postupku utvrđena je povreda radne obaveze i izrečena disciplinska mera.

Niko iz rukovodstva grada nije u svojim izjavama iznosio tvdnje da u postupcima zaposlene postoje elementi krivičnog dela i njena krivična odgovornost, jer ona u ovom trenutku nije utvrđena, niti je to u nadležnosti lokalne samouprave.

Gradsko rukovodstvo se ograđuje od izjava ovakvog tipa i na ovu temu se neće više oglašavati, jer je o tom događaju MUP Srbije, kao jedini nadležan, izdao zvanično saopštenje", navode iz rukovodstva grada.

Iz Gradske uprave oglasili su se povodom privođenja zaposlene službenice Gradske uprave Vranje i navoda u medijama.

"Gradsko rukovodstvo se do sada nije oglašavalo povodom brojnih tekstova i napisa u medijima o ovom slučaju, jer istragu vode nadležni pravosudni organi", konstatuju iz Gradske uprave.

Podsećanja radi, ovaj slučaj povezan je sa događajem u vezi s kojim je Dragana Cvetković, ćerka obolelog od raka, u medijima tvrdila da je Velimir Bulatović (otac narodnog poslanika i šefa vranjskog SNS-a Slaviše Bulatovića), navodno "lažirao potpis njenog oca kako bi došao do zemljišta u javnoj svojini i tu nastavio sa gradnjom privatnog objekta".

Najnovije vesti