Rukovodstvo grada: Maksimalno izdvajamo za Dinamo, novac se nenamenski troši

Budžet Grada i ove godine predviđa maksimalno zakonsko izdvajanje za fudbalski klub Dinamo, a to je 20% svih sredstava opredeljenih za sport, saopštilo je rukovodstvo Grada Vranja reagujući na javno izražavanje nezadovoljstva trenera Dinama Dragana Antića u vezi sa budžetskim izdvajanjem za ovaj fudbalski klub.

- U neverici smo slušali ono što ste izjavljivali u poslednjim medijskim nastupima, kao i na konferenciji za novinare fudbalskog kluba Dinamo.

Ali to nas ne iznenađuje.

Ne samo što ste grubo zloupotrebili prostorije sportskog kluba dajući neutemeljene političke izjave, već ste dali sebi za pravo da iz sebičnih, politikantskih razloga u to uvučete i sam vrh države.

Niste se pojavili na Javnoj raspravi o budžetu na kojoj ste mogli da iznesete, verujemo, konkretne predloge.

Taj isti budžet usvojen je jednoglasno na sednici Skupštine grada u decembru.

Gospodine Antiću, dali ste sebi za pravo i da naš grad nazivate korovom.

Taj isti Grad koji godinama finansijski pomaže Dinamo desetinama miliona dinara.

I umesto da novac svih građana Vranja trošite racionalno i namenski, vi njime plaćate svoju bahatost u vidu milionskih kazni, nakon suspenzija, lažnih optužbi i vređanja funkcionera.

Lažno morališete, a sami ste bili pod prismotrom i Fudbalskog saveza Srbije i UEFA nakon sumnjivih rezultata, a o drugim (ne)delima i da ne govorimo.

Zato prestanite.

Počnite već jednom da se odgovorno ponašate prema klubu koji vodite, jer je Dinamo klub svih Vranjanaca - navodi se u saopštenju rukovodstva Grada Vranja.

Najnovije vesti