Rukometaši umanjili šanse za drugo mesto: Loznica - Vranje 29:23

Rukometaši Vranja 1957 poklekli su na gostovanju u Loznici, gde su od istoimenog rukometnog kluba izgubili sa 29:23 (15:7), u utakmici 18. kola Super B lige Istok Zapad.

Utakmica je, čini se, bila rešena još u prvom delu igre kada su Vranjanci postigli samo sedam golova.

Efikasniji od ostalih u vranjskom timu bio je Marko Ivančević sa 7, dok su po 5 golova postigli Veljko Ansiijević i Mujo Đurić.

Domaćini su golove rasporedili na veći broj igrača, a malo je odskočio Nemanja Podraščić sa 6 golova.

Vranje je ovim porazom znatno umanjilo šanse da pred početak plej-ofa zauzme makar drugu poziciju na tabeli.

I dalje neprikosnoveno vodi Goč Merkur iz Vrnjačke Banje sa maksimalnim učinkom (18 utakmica i isto toliko pobeda) i 36 bodova.

Kraljevački Metalac ima 26, Hajduk Veljko 25, a Vranje 24 boda.

U narednom kolu u Vranju će gostovati devetoplasirani Železničar 1949 iz Niša.

Komentari

Prodaja magle I dalje

Bar nam je ti ne prodajes vise

Rukomet vam je postao opsesija, ne zato što volite to ili svoj grad, već zato što ste puni zlobe koju morate negde da izbacite, pa najlakše ovde pod lažnim imenima.. Prodavali ste i vi maglu i još je prodajete, samo ste se izgubili u njoj.

Ocekivano je da ce novi trener nesto promeniti…valjda su ga zato i doveli? Nemoj da se lazemo pobedom protiv sirotog kraljeva koje je pobedjeno i u prvoj polusezoni i zubinog potoka koji je za trecu ligu. Treba pobediti prave ekipe kao sto su Loznica, Goc, Negotin…koji je doveo Cirica kao ozbiljno pojacanje a iz Vranja ga otpustili…

Izgleda da je bata Prle sve u pravu. RK Vranje je u kolapsu, nit ima ekipu,trenera,ljude koji vole sport. Samo interes, primaju se plate nezasluzeno, bas velika tuga i sramota.

Ako ti je Ćirić bio ozbiljno pojačanje što ga ne vodis kući, u Vranje se baš pokazao..

E moj ti…da si malo iz sveta rukometa znao bi da je taj Ciric najbolji bek lige i to dokumentovano

Sve pametniji do pametnijeg ovde, toliko ljubavi prema vranjskom rukometu da ne možete da spavate na miru kolko brinete koje mesto su i koje će biti!!! Jasno je kad komentarise neko ko je prošlost u klubu pa ne moze da se pomiri sa tim, a svoj neuspeh ne prizna pa mora da blati sve naredne koji dolaze. Ali žalosno je što mnogi Vranjanci priželjkuju poraze i hrane svoj ego tako što ovde pod lažnim imenima pišu gluposti i leče svoje komplekse,, stručnjaci,,.

Zasto Vranje ne igra sa domacim igracima i domacim trenerom? Tako nece biti sumnje da neko zeli zlo klubu?

Što južnije to tužnije, kakav narod takva i situacija. Pa vi bre Vranjanci sve vidite crno, niko vam nije dobar, mnogo ste bre loši, treba da vas i nema u nijednom sportu da se čuje za vas!

Ocito da se brani neodbranjivo.
Realna slika je da je celokupni sport u Vranju mrtav.
A istina je da se u RK VRANJE daju novci bez pokrica.

Najnovije vesti