Rukometaši poraženi: RK Vranje 1957 - Dinamo 19:25

Rukometaši Vranja 1957 poraženi su kao domaćini u 19. kolu Super rukometne lige od Dinama iz Pančeva sa 19:25 (10:13), čime su šanse za opstanak u najelitnijem rangu sveli na domen teorije.

Vranjanci su imali samo jedno vođstvo (1:0) na startu meča, posle čega je četvrtoplasirani tim Super lige dominirao, kontrolisao igru i rezultat i zasluženo slavio.

U vranjskom timu najefikasniji je bio Marko Vasić sa 5 golova, a 4 je dao Duško Čelica.

Kod gostiju je efikasniji od ostalih bio Milan Pavlović sa 9 golova.

RK Vranje 1957 posle ovog kola i dalje zauzima pretposlednje, jedanaesto mesto u Super rukometnoj ligi sa 8 bodova, koliko, uz nešto slabiju gol razliku, ima i poslednji Proleter iz Zrenjanina (iz lige ispadaju dva najslabija tima).

U narednom 20. kolu Vranjanci će gostovati Obiliću u Beogradu.

Obilić je osmi na tabeli sa 12 bodova.

Potom ih u 21. kolu očekuje susret u Vranju sa liderom Vojvodinom iz Novog Sada, a u poslednjem 22. kolu regularnog dela lige, pre početka plej aut-a gostovanje Crvenoj zvezdi u Beogradu.

Komentari

Vranjanci zar ne vidite svojim golim očima da ne svima ali nekome odgovara ispadanje iz Super lige jer će i dalje da igraju njihova deca.
Para će biti i dalje.

Opstanak u super ligu je pod znakom pitanja,nije u pitanju novac,više puta u toku godine menjaju se trener i igrači tu nema kontinuitet u radu u pitanju je samo trgovina i ništa više

Dudule, da se razumes bar malo u prodaju igraca i raskidu ugovora, ne bi pisao takve gluposti. Raspitaj se prvo, pa onda komentarisi.

Najnovije vesti