Rukometaši pobedom okončali polusezonu: Vranje 1957 - Topličanin 36:30

Rukometaši Vranja 1957 pobedili su Topličanina iz Prokuplja sa 36:30, u utakmici 11. kola Super B lige Istok-Zapad kojim je završena polusezona u prvenstvu posle koje Vranjanci zauzimaju visoko četvrto mesto.

Pobeda vranjskog kluba se ni u jednom momentu nije dovodila u pitanje, a domaći rukometaši potrudili su se da već na poluvremenu (18:14) obezbede dovoljnu zalihu za osvajanje novih bodova.

Kako se može saznati od članova uprave kluba, u RK Vranje 1957 su prezadovoljni učinkom u dosadašnjem toku prvenstva i poručuju da su procene rukometne Srbije da Vranje od sledeće sezone, uz angažman koji je uprava do sada demonstrirala, može da se bori za najviši plasman i uzlazak u Super ligu.

RK Vranje 1957 na prvenstvenu pauzu odlazi kao četvrtoplasirani tim na tabeli Super B lige Istok-Zapad.

Prvi favori prvenstva na čelu tabele, kragujevački Radnički 1964 ima 21 bod, druga je leskovačka Dubočica 54 sa 19, Bela Palanka na trećoj poziciji ima 17, a Vranjanci na četvrtoj 12 bodova.

Drugi deo sezone počeće 23. februara 2019. godine, a Vranjanci će tada prema rasporedu dočekati petoplasiranog Hajduk Veljka.

Negotinci imaju isti broj bodova kao Vranjanci, uz slabiju gol razliku.

Najnovije vesti