Častan poraz rukometaša od lidera: Radnički - Vranje 28:24 (15:13)

Rukometaši Vranja 1957 doživeli su častan poraz od Radničkog 1964 u Kragujevcu, lidera Super B lige Istok-Zapad sa 28:24, u utakmici 10. prvenstvenog kola.

Pobeda domaćina se ni u jednom momentu nije dovodila u pitanje, ali su Vranjanci u doasadašnjem toku šampionata pružili najžešći otpor kragujevačkoj ekipi na njenom terenu.

Na poluvremenu je bilo 15:13 za Kragujevčane.

Vranjanci su do kraja držali korak sa rivalom, čak imali šansu da pri samom kraju priđu na gol razlike, ali su izgubili loptu, primili gol iz kontre i tu je utakmica bila završena.

Kragujevčani su, inače, sve protivnike na svom terenu do sada dobijali vrlo ubedljvo, sa razlikom koja se kretala od 7 pa do 21 gola viška.

Radnički 1964 je već jesenji prvak lige, iako je ostalo još jedno kolo u ovom delu šampionata u kome će 8. decembra Vranje 1957 na svom terenu ugostiti Topličanina iz Prokuplja, ekipu iz sredine tabele.

Vranjanci su trenutno na petoj poziciji, a zacrtani cilj pre početka šampionata je bio opstanak u ligi i jačanje ekipe za iskušenja koja dolaze u drugom delu sezone i u narednoj godini.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...