Rukometaši nemoćni protiv Šapčana: Vranje 1957 - Metaloplastika 23:36 FOTO/VIDEO

Rukometaši Vranja 1957 poraženi su od šabačke Metaloplastike sa 23:36 (15:20), u prvoj utakmici u Super rukometnoj ligi, koju su Vranjanci ove sezone odigrali kao domaćini u Sportskoj hali u Vranju.

Vranjski tim nije imao šanse u ovoj utakmici i stalno je bio u zaostatku od najmanje pet golova razlike u odnosu na gosta, koji je u ovom meču demonstrirao brz i moderan rukomet i zasluženo odneo bodove iz Vranja.

Pred dobro ispunjenom halom i publikom željnom kvalitetnog superligaškog rukometa, u porazu Vranja 1957 izdvojili su se efikasnošću Đorđe Čolović i Aleksa Maksić sa po 7 postignutih golova, a 5 je pridodao Stefan Pavlović.

Vranjanac Mateja Dodić, koji igra u Metaloplastici, bio je najefikasniji igrač utakmice sa 9 golova, ali je epitet najkorisnijeg rukometaša (MVP) posle utakmice pripao njegovom saigraču Vojislavu Brajoviću, koji se 6 puta upisao u listu strelaca.

Posebno Aleksandar Gašić, ali i Mladen Španjević odlično su obavili posao na golu Vranja, inače bi domaći tim doživeo i teži poraz.

Vranjanci su posle ovog kola deseti na tabeli Super rukometne lige (liga ima 12 timova) sa 2 boda.

Iza su Ub i Proleter, koji su posle četiri kola i dalje bez bodova.

Posle četiri kola stopostotan učinak imaju samo ekipe Metaloplastike na prvom i Vojvodina na drugom mestu tabele sa po 8 bodova.

Vranje će u narednom kolu gostovati poslednjeplasiranom Proleteru u Zrenjaninu i biće to prilika da Vranjanci donesu još dva boda sa strane (posle dosad jedine pobede u 3. kolu protiv Uba).

Komentari

U našoj ekipi pojedini igrači su sinoć zalutali na utakmicu, pokazali su opšte neznanje rukometa.
Gde se daju pare za poraze. Izgleda da se u gradskoj kući niko ne brine za katastrofalan poraz od 13 gola razlike.
Imaju devizu, važno je učestvovati a para ima.

Не знам шта наш клуб ,са оваквом неорганизованом,безидејном екипом уопште тражи у Првој лиги и како су уопште дошли до ње?!Изгледало је као "на мртво куче нож вадење"..понижавајуће.

Ovo je kao Mančester Siti protiv Zvezde taj odnos snage i kvaliteta

Najnovije vesti