Rukometaši ipak bez elite: Topličanin - RK Vranje 22:19

Kolo pre kraja Super B lige Istok Zapad rukometaši RK Vranje 1957 doživeli su razočaravajući poraz u gostima od Topličanina u Prokuplju sa 22:19 (12:8), u odlučujućoj utakmici u kojoj ih je pobeda vodila u Arkus ligu, najelitniji rang takmičenja u Srbiji.

Vranjski rukometaši nisu bili na nivou igara iz drugog dela sezone, pa je Topličanin, lakše nego što se očekivalo, savladao direktnog i jedinog rivala za elitu, ostvarivši istorijski uspeh.

Vranjanci su bili bledi u ovoj utakmici.

Domaćin je vodio od samog starta do kraja utakmice, a njihova prednost bila je najveća sredinom drugog poluvremena kada su vodili i sa sedam golova razlike.

U ekipi Vranja podbacili su ključni rukometaši.

Davor Tasković, najbolji strelac lige, dao je samo 1 gol, Veljko Anisijević 2, a Aleksandar Stojanović 3.

Najefikasniji kod Vranjanaca bio je Nikola Stamenković sa 6, dok je pivotmen Veselin Jelić postigao 5 golova.

Za igrača utakmice proglašen je pivotmen Topličanina ekipe Miloš Jovanović (postigao 1 gol), ali je najefikasniji kod Prokupčana bio Uroš Jeftić koji je osam puta pogađao mrežu Vranjanaca.

Topličanin sada ima 42 boda iz 21 kola (sve pobede), dok Vranjanci (sa dva poraza u prvenstvu, oba od Prokupčana) zaostaju nedostižna 4 boda pred poslednje prvenstveno kolo.

RK Vranje 1957 će narednog vikenda ugostiti Hajduk Veljka iz Negotina, dok će Prokupčani gostovati Priboju.

Komentari

Definitivno je sport u Vranju MRTAV. Razočaravajuće. Dinamo ugašen. Košarka ugašena. Odbojka neuspeh. Rukomet neuspeh. Najmanje što grobari vranjskog sporta treba da urade su ostavke, a posle analiza trošenja novca.
Ima tu puno posla za Tužilaštvo.

Košarkaši Pantera su jedini brend Vranja.
Dodjite 29.05.u halu i sve će biti svima jasno!!!

Velika sramota za bekove...ko drzi utakmicu u šaci BEKOVI...a vranjanac Taskovic Veliki Bek jedan gol dao...

Steta imali smo jedinstvenu priliku za super ligu i ko zna kada i pored silnih pojacanja nismo uspeli izgleda da je Prokuplje bilo prejako za nas i pobedio dva puta ekipu Vranja i dokazao da je bolji nismo dobro usli u utakmicu.Nazalost svi ekipni sportovi nam lose stoje a para nikad vise nesto tu nije u redu.

Pa ajmo sada na odgovornost gradonačelnik i većnik za sport. "Projekti" Panteri, Panda, Ok Vranje, RK Vranje, totalni fijasko. Da li vas je gospodo imalo stid?

Hm, neverovatno. Taskovic bek u Vranju kad su igrali sa Prokupljem slabo odigrao utakmicu. To se dobro secam. Sad opet jedan gol.

Medijske zvezde bekovi, ne može s njima da se priča, nedodirljivi. e vidiš kako se udara zauška

Svi imaju neku odgovornost ne samo bekovi. Uprava, treneri, igraci itd. Mali broj treninga što je uslovilo padom forme. Igrači vremeýni ipak je to neki sklop, a teze je to što nemamo mlađe selekcije tj. podmladak. Svi ekipni sportovi su na vrlo tankim nogama

Mnogo krivaca za ovaj neuspeh ima ali najveci su treneri koji nisu uspeli sa najboljom ekipom u ligi da udju u super ligu. Nigde se trenerska ruka nije videla. Vise srece drugi put.

Tebali su treneri da se skinu i igraju umesto bekova...pobeda zagarantovana bi bila!!! To je samo falilo...

Posto su treneri generacijski sa igracima tu negde,trebali su da se skinu i da pojacaju svoju posrnulu ekipu.

Cim su doveli na polusezonu igrace odma su trebali da smene trenere i postave nekog iskusnog kao sto je Dule grobar

Najnovije vesti