Rosa Drmonjić, Srđan Dekić i Goran Nikolić gosti TV debate u sredu od 20h

Učesnici TV debate Kontekst, (sreda 13. decembar od 20h, TV Info Puls), sedme po redu u produkciji portala Vranje News i TV Info Puls, biće Rosa Drmonjić, prva na odborničkoj listi opozicione koalicije Za naš grad i predsednica GrO Stranke slobode i pravde (SSP), Srđan Dekić, potpredsednik lokalnog odbora SPS-a i član Privremenog organa grada Vranja, i član istog organa Goran Nikolić, inače potpredsednik GrO SNS Vranje i poslanički kandidat na listi Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane na predstojećim parlamentarnim izborima.

Tema najnovije TV debate Kontekst, koja će se emitovati na TV Info puls u sredu 7. decembra od 20 časova su predstojeći izbori, a u svetlu izjašnjavanja građana zakazanog za 17. decembar i analiza predizborne kampanje, programi političkih partija, ocena rada aktuelne vlasti i ocena ekonomske situacije i standarda građana, funkcionisanje vladajuće koalicije na lokalu u poslednjem mandatu lokalne vlasti i mnoge druge lokalne predizborne teme od interesa za građane Vranja.

Voditeljka emisije je novinarka Milica Dejanović.

TV debatu Kontekst, sa pomenutih troje učesnika, moći ćete da gledate na pozicijama kanala MTS Iris (IPTV) pozicija 625, Supernova pozicija 660, Jotel pozicija 50 digitalno i analogno C-05 i putem aplikacije Supernove Move N GO za celu Srbiju.

Ovu TV debata, odmah posle premijere na kanalu TV Info Puls, moći ćete, kad god to poželite, da gledate na portalu Vranje News, na veb-stranici www.vranjenews.rs, u meniju Kontekst (TV debate), kao i na Youtube kanalu i Fejsbuk stranici ovog portala.

Iz nezavisne produkcije dva medija podsećaju da je prvenstveni cilj organizacije TV debata o aktuelnim političkim, ali i svim drugim temama o kojima lokalna javnost u Vranju ima pravo da zna i da bude obaveštena, taj da se u lokalnom medijskom prostoru zapodene otvoren dijalog, pre svega učesnika u političkom i javnom životu.

"Cilj ovih TV debata je da se u lokalnom medijskom prostoru otvori dijalog o političkim, privrednim, infrastrukturnim, komunalnim, zdravstvenim, socijalnim, ekološkim, kulturnim, sportskim i svim ostalim temema - u interesu javnosti.

Želimo da, uz pomoć adekvatnih sagovornika – predstavnika političkog života, stranaka u vlasti, ali i onih u opoziciji, eksperata iz javnog i privatnog sektora, privrednika, predstavnika civilnog društva i svih drugih koji žele da doprinesu boljem životu svih građana – Vranjancima i stanovnicima drugih opština u Pčinjskom okrugu ponudimo odgovore na konkretna pitanja i eventualna rešenja za probleme sa kojima se građani susreću", podsećaju iz dva medija.

Kontekst - da ponovo u javnom prostoru progovorimo o stvarnim problemima i probamo da ponudimo neka od rešenja!

Gledamo se u sredu 13. decembra od 20 sati na kanalu TV Info Puls, a potom i na portalu Vranje News.

Najnovije vesti