Remi u gradskom derbiju Zone Jug: Nebeski anđeli - Dinamo Jug 0:0

Bez golova završen je derbi 7. kola fudbalske Zone Jug između Nebeskih anđela i Dinamo Jug-a, koji su dva tima iz Vranja odigrali u Bazi Jug.

Bila je to borbena i prava prvenstvena utakmica.

Nedostajali su jedino golovi, kaže za Vranje News trener Nebeskih anđela Branimir Stošić.

"Nismo iskoristili nekoliko izuzetno povoljnih prilika za gol.

To je na kraju moglo da nas košta i tog boda, jer su gosti u finišu utakmice imali svoje prilike", kaže Stošić za naš portal.

Trener Dinamo Jug-a Goran Đorđević smatra da je nerešen ishod najpravedniji, posle svega što je viđeno u ovoj utakmici.

"U prvom poluvremenu čvrsta igra, u kojoj smo imali jednu stopostotnu šansu jedan na jedan sa golmanom, ali je nismo iskoristili.

Ostatak poluvremena bila je čvrsta borba na sredini terena.

U drugom delu igre oni su bili bolja ekipa, promašili dve idealne šanse - najpre je naš golman odbranio šut sa pet metara glavom, a kod druge šanse su iz izgledne prilike šutirali preko gola.

Posle svega toga, u poslednjih pet minuta imali smo mi dve šanse - prvo Vojinović kada je oklevao i iz izgledne pozicije nije šutirao i na samom kraju Stošić, koji je promašio prazan gol glavom", navodi Đorđević za Vranje News.

U subotnjim utakmicama Zone Jug, igrala je još i Morava iz Vladičinog Hana, koja je kao gost savladala Gračanicu sa 0:1.

Mineralac iz Vranjske Banje, četvrti tim iz Pčinjskog okruga u ovom takmičenju, posle pobede u zaostaloj utakmici prošlog kola u sredu nad Radanom u Lebanu (1:2), svoju utakmicu 7. kola igraće u nedelju, kada će dočekati Slogu iz Leskovca, do ovog kola lidera na tabeli Zone Jug.

Trenutno su na tabeli Dinamo Jug i hanska Morava peti i šesti sa po 12 bodova.

Mineralac na devetom, uz utakmicu manje, ima 8 bodova, koliko i Nebeski anđeli na jedanaestom mestu, uz nešto slabiju gol-razliku.

Najnovije vesti