Rekonstrukcija starog dela bolnice: Projektanti i Kancelarija se usaglasili

U vezi sa obnovom starog, paviljonskog dela Opšte bolnice u Vranju došlo je do usaglašavanja stavova projektanata i nadležnih iz Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima, izjavio je gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković.

- Prevaziđen je problem nastao međusobnim osporavanjem dve strane u vezi sa mašinskim delom rekonstrukcije, odnosno problem koji se tiče rekonstrukcije liftova i centralnog gasa.

Papirologija je u Kancelariji za upravljanje javnim ulaganjima i ja se nadam da ćemo u najskorije vreme potpisati ugovor o rekonstrukciji vrednoj 6,2 miliona evra - kazao je Milenković.

On je izrazio očekivanje da će celokupna procedura javnih nabavki biti završena tokom ove godine.

- Nadam se da ćemo sa radovima krenuti na jesen ili najkasnije u proleće 2020.

Imajući u vidu da je pretežno reč o radovima koji će se izvoditi u zatvorenim prostoru realno je očekivati da se oni izvode i tokom zime - kazao je Milenković.

Rekonstrukcija paviljonskog dela stare bolnice u Vranju trebalo bi da se realizuje u sklopu projekta Vlade Srbije "Jedna milijarda za infrastrukturu u zdravstvu".

Najnovije vesti

Foto Bujanovačke Migrantima donirali zimske jakne »

Vranje/Bujanovac - U humanitarnoj akciji "Pokloni jednu jaknu, zagrej jednu dušu" za migrante u Bujanovcu prikupljeno je...