Regionalna razvojna agencija odobrava kredite privrednicima

Regionalna razvojna agencija Pčinjskog okruga d.o.o. Vranje, u saradnji sa Ministarstvom privrede i Razvojnom agencijom Srbije, pružaće besplatnu podršku klijentima kako bi lakše prebrodili ekonomske posledice pandemije izazavane virusom COVID 19.

- Sva zainteresovana lica mogu u Regionalnoj agenciji dobiti potrebne informacije o uslovima kreditiranja i pogodnostima kredita za koji žele da apliciraju, kao i besplatnu podršku kod popunjavanja poslovnog plana i apliciranja privrednih subjekata za kreditne linije Fonda za razvoj - poručuju iz Agencije.

Reč je o Programu finansijske podrške privrednim subjektima za održavanje likvidnosti i obrtna sredstva u otežanim ekonomskim uslovima usled pandemije COVID-19.

Tu su i Program podsticanja razvoja preduzetništva kroz finansijsku podršku za početnike u poslovanju u 2020. godinu kao i Programu podsticanja preduzetništva kroz razvojne projekte u 2020. godini.

Više informacija građani mogu dobiti u prostorijama Regionalne razvojne agencije Pčinjskog okruga doo Vranje, u ulici Partizanska 10A/21 Vranje, svakog radnog dana u periodu od 7.30 do 15.30, takođe na broj telefona 061 227 84 991, ali i putem mejla [email protected] .

Najnovije vesti