Recko: Ko je Ivanović da gasi Dinamo i sport u Vranju

"Dejan Ivanović napravio je pre izvesnog vremena sporazum sa samim sobom, koji niko iz FK Dinama nije potpisao, o isplati nekakvih dugovanja na rate, od po više od 100.000 dinara mesečno, što naš klub ni u snu ne može da plaća, jer da imamo te pare mi bismo igrali u srpskoj, a ne u beton ligi, izjavio je za Vranje News Dragan Antić Recko, bivši predsednik i trener FK Dinamo Vranje.

On je reagujući na izjavu Dejana Ivanovića, predsednika Fudbalskog saveza Pčinjskog okruga, da bi FK Dinamo Vranje mogao bi da bude suspendovan, čime bi izgubio pravo da se takmiči u Pčinjskoj okružnoj ligi "zbog kršenja propisa i nepoštovanja dinamike vraćanja dugova", rekao da je cilj ove inicijative sprovođenje u delo plana o gašenju Dinama, kluba koji u Vranju postoji od 1947. godine.

"Toliko su pismeni i toliko rade po zakonu da su taj tzv. sporazum sa samim sobom sklopili 29. septembra, a u njemu napisali da prvu ratu FK Dinamo treba da plati 24. septembra.

Takođe, na tom papiru stoji ime Marka Antića, predsednika FK Dinamo, ali nema njegovog potpisa, što znači da taj sporazum praktično i nije postignut, jer nema druge strane koja je pristala na neke obaveze.

I na kraju Dejan Ivanović se potpisao u ime FSG Vranje, iako je desetak dana pre toga izabran za predsednika FS Pčinjskog okruga i nema ingerencije u gradskom savezu", navodi Antić.

Antić dodaje da ne priznaje Ivanovića kao sportskog funkcionera na čelu Fudbalskog saveza Pčinjskog okruga.

"Nelegalno je izabran, pretnjama, silom i ucenjivanjem ljudi.

Takođe, po propisima Fudbalskog saveza Srbije nijedan politički angažovan čovek ne može da bude predsednik bilo kog fudbalskog saveza.

Pitam Ivanovića da li je podneo ostavku na funkciju gradskog većnika i po kom osnovu on hoće da gasi Dinamo i sport u Vranju", navodi Antić za naš portal.

On kaže da su iz FK Dinama saopštili sekretaru FS Pčinjskog okruga da dugovanje mogu da plaćaju u iznosu od dvestotinak evra mesečno, ali da to nije uvaženo.

Jedini način da FK Dinamo Vranje izbegne suspenziju je da do subote 22. oktobra izmiri svoje obaveze.

"U tom slučaju suspenzija neće biti primenjena", rekao je Ivanović ranije za naš portal.

Reč je o dugovanju od 646.750 dinara (oko 5.500 evra) za registracije i članarine igrača.

Antić: Napustiću SNS zbog lopova u njenim redovima

Antić posle najnovijeg raspleta u vezi sa dugovanjima FK Dinamo Vranje kaže da će "javno istupiti iz Srpske napredne stranke".

"Ne mogu da budem sa takvim ljudima u istoj političkoj partiji. Mene interesuje moj grad, dobrobit našeg Vranja, sporta i našeg Dinama koji postoji 75 godina. Krajnje je vreme da Vranjanci shvate da moraju da ustanu protiv ovog zla. Pojedinci u SNS-u su promenili po nekoliko stranaka samo da bi nastavili da pljačkaju. Ne mogu lokalni političari koji imaju veze sa sportom da u dosluhu sa pojedincima iz FSS uništavaju FK Dinamo, da prave novi klub, nekakav "Dinamo Jug" kako bi mogli da peru i da kradu pare. Jedini problem im je to što FK Dinamo postoji i što treba da mu daju neke pare za takmičenje, kao i ostalim klubovima. Hoće da nas satru", navodi Antić.

Komentari

Dragane ,Dinamo je zahvaljuci tebi i neodgovornim politicarima tu gde je !

Ivanović nema pojma sa sportom ko njega gura nije mi jasno, a Recko ako je bivsi i trener i direktor i sve kao da je njegov privatni klub sta ima da se oglašava. Unistise nam klub, da nije Joca tu deca nebi znala kako se lopta sutira.

Sam si ga doveo taj Dinamo gde je sad, u beton ligu. Ponasas se kao da je tvoj privatni klub, svako ko ima malo savesti bi napustio mesto trenera i direktora kluba posle ispadanje iz jedne, a ne tri lige :)

Najnovije vesti