Raspisan konkurs za izbor najboljih u vranjskom sportu

Komisija za izbor najboljih u vranjskom sportu raspisala je Konkurs za izbor najboljih sportista u Vranju za 2023. godinu.

Biće to šezdeseti izbor najboljih, kako u takmičarskom, tako i u školskom sportu Grada Vranja i masovnoj fizičkoj kulturi.

Konkurs za Izbor najboljih u vranjskom sportu za 2023. godinu biće otvoren do 15. januara naredne godine.

"Do navedenog datuma, klubovi, društva, savezi i sportske organizacije, kao i osnovne i srednje škole u Vranju, sva fizička i pravna lica trebalo bi da dostave svoje predloge u pisanoj formi, sa obrazloženjem o postignutim sportskim rezultatima u 2023. godini, kratkom biografijom predloženih kandidata i zaslugama istaknutog sportiste za vranjski sport", navode iz Gradske uprave Vranja.

Konkursnu dokumentaciju za izbor najboljih u vranjskom sportu za 2023. godinu potrebno je dostaviti na adresu Odsek za obrazovanje, kulturu, sport, omladinu i informisanje grada Vranja, Komisiji za izbor najboljih u sportu, preko pisarnice Gradske uprave.

Izbor najboljih u vranjskom sportu za 2023. godinu organizuju Grad Vranje i Odsek za obrazovanje, kulturu, sport, omladinu i informisanje.

Tekst konkursa možete pogledati ako kliknete OVDE.

Komentari

Od 60 god. postojanja Sportskog Saveza čija je nadležnost uvek bila desilo se to da je Bogom dan došao Nenad Đorđević Neši. Uzurpirana je legalnost Sportskog Saveza.

Po cemu da se istice rk Vranje kad su do zadnjeg momenta drzali trenera koji ih je upropastio?

Najnovije vesti