Raspisan konkurs za izbor najboljih u vranjskom sportu

Nadležna komisija Grada Vranja raspisala je konkurs za izbor najboljih u vranjskom sportu u 2022. godini, saopšteno je iz gradske Službe za odnose s javnošću.

Sportisti Vranja, sportski radnici, stručnjaci i sportski saradnici, kao i profesori fizičke kulture i ljubitelji sporta u Vranju, biće u prilici da 59. put izaberu najbolje, kako u takmičarskom, tako i u školskom sportu i masovnoj fizičkoj kulturi.

Konkurs će biti otvoren do 10. januara 2023. godine, do kada bi trebalo da klubovi, društva, savezi i sportske organizacije, kao i osnovne i srednje škole dostave svoje predloge u pisanoj formi, blagovremeno i sa obrazloženjem o postignutim sportskim rezultatima u 2022. godini, kratkom biografijom predloženih kandidata i zaslugama istaknutog sportiste za njihova dela u vranjskom sportu.

Konkursna dokumentacija za izbor najboljih u vranjskom sportu za 2022. godinu dostavlja se preko pisarnice Gradske uprave, na adresu Odsek za obrazovanje, kulturu, sport, omladinu i informisanje grada Vranja, Komisiji za izbor najboljih u sportu.

Detalje konkursa pogledajte OVDE.

Komentari

To je posao Sportskog Saveza decenijama koji je strucno obavljao a sada na silui rade ono sto neznaju. Otimaci bedni. Predlazemo Nesija za nagradu.

Najnovije vesti