Radnikov biser Stoiljković potpisao prvi profesionalni ugovor

Omladinac surduličkog Radnika i član omladinske reprezentacije Srbije Marko Stoiljković, koji je nedavno opet pozvan na utakmice U-18 reprezentacije Srbije, potpisao je prvi profesionalni ugovor sa svojim klubom, čime je potvrđeno da uprava i stručni štab ozbiljno računaju na njega u narednim godinama.

Sportski direktor superligaša iz Surdulice Darko Gašić, kome je jedan od prevashodnih ciljeva u poslu rad sa mladim igračima, izjavio je da u omladinskom reprezentativcu vidi izuzetan potencijal.

- Marko Stoiljković je prošle sezone, kao stariji kadet, igrao za omladinsku selekciju Radnika i već tada je pokazao da možemo ozbiljno da računamo na njega u budućnosti.

Posle letnjih priprema odlučili smo da ode u FK Pukovac, kao pozajmljeni igrač na šest meseci i da se kali u mečevima Srpske lige Istok.

Dobre igre preporučile su ga selektoru reprezentacije U-18, a nas uverili da je Marko zaslužio profesionalni ugovor - kazao je Gašić za zvaničan klupski sajt.

REPREZENTATIVAC

Stoiljković je prvi poziv za omladinsku selekciju Srbije dobio pre nekoliko nedelja, kada je i nastupao u prijateljskim mečevima reprezentacije sa Makedonijom.

Selektor Ivan Jević okupiće ovih dana selekciju U-18 u Staroj Pazovi, a nakon okupljanja omladinski reprezentatvci lete put Izraela, gde će na međunarodnom zimskom turniru u Šefaimu odigrati dva meča.

Prvu utakmicu mlada reprezentacija odigraće 9. decembra protiv Izraela, a dva dana kasnije rival će biti reprezentacija Nemačke.

Najnovije vesti