Zlatanović i Vasiljević iz Radnika opet pozvani u reprezentaciju Srbije

Nikola Vasiljević i Igor Zlatanović, fudbaleri surduličkog superligaša Radnika, dobili su pozive od selektora „B“ i mlade selecije Srbije za predstojeće utakmice reprezentacija u Sportskom centru FSS-a i Novom Sadu.

Stručni štab i selektor Milan Obradović za čuvara mreže srpskog nacionalnog tima za meč protiv reprezentacije Francuske pozvao je prvog golmana Radnika Nikolu Vasiljevića.

Kombinovana reprezentacija Srbije, koju čine potencijalni kandidati za neku od uglavnom mlađih selekcija (igrači rođeni 1995. pa sve do generacije 2000. godine), imaće veoma ozbiljnu proveru protiv jedne reprezentacije (U-20) koja dolazi iz zemlje svetskih prvaka, Francuske.

Meč će se odigrati 15.oktobra u Sportskom centru FSS-a u Staroj Pazovi.

Mladi napadač Radnika Igor Zlatanović i ovoga puta na spisku je selektora mlade reprezentacije Gorana Đorovića, koji je odabrao igrače za poslednja dva meča u kvalifikacijama za plasman na Evropsko prvenstvo koje se iduće godine održava u Italiji i San Marinu.

Orlići su do sada ostvarili fantastične rezultate, uspeli da pobede u svih osam odigranih utakmica i neophodan im je samo bod iz dva duela sa Austrijom i Jermenijom, kako bi overili direktan plasman među najbolje mlade selekcije na kontinentu.

Prva utakmica igra se 12.oktobra, a druga četiri dana kasnije.

Obe utakmice biće odigrane u Novom Sadu.

Najnovije vesti