Radnik u petak gost Mladosti: U Lučane po pozitivan rezultat

Vranje - Na gostovanje Mladosti u Lučanima, u sklopu 6. kola Super lige Srbije, otputovali su fudbaleri surduličkog superligaša Radnika.

Surduličani od ovog meča očekuju mnogo jer su posle pet kola deveti na tabeli sa šest bodova, dok su Lučanci, posle dugog niza uspešnih takmičarskih sezona u najelitnijem takmičenju, sada prikovani za dno tabele i nemaju nijedan bod.

Šef stručnog štaba Surduličana Igor Bondžulić pred ovu utakmicu ipak je upozorio da će domaćin, upravo zbog činjenica da je na začelju tabele, sigurno ići na pobedu.

"Međutim, mi ćemo se fokusirati na ono što treba da radimo i gledaćemo da ignorišemo činjenicu da su njima bodovi prekopotrebni.

Bodovi su potrebni i nama, početak je šampionata i moramo svaku utakmicu koristiti za osvajanje bodova", kazao je strateg Surduličana.

On je dodao da ima manje kadrovske probleme u timu i da u Lučanima zbog povreda neće nastupiti Radmanovac i Janjić.

"Dakle, nećemo na teren izaći u najjačem sastavu, ali to ne ometa naš plan, pa ćemo pokušati da ostvarimo pozitivan rezultat", rekao je Bondžulić.

Surduličani u prvenstvu imaju odigranu jednu utakmicu manje jer je meč prošlog kola protiv aktuelnog šampiona Crvene zvezde odložen zbog obaveza Beograđana u Ligi Evrope.

Dosad su u prvenstvu remizirali sa Metalcem (0:0), pa na gostovanju Kolubari (1:1), a istim rezultatom završen je i meč sa niškim Radničkim u Surdulici u 3. kolu.

U četvrtom, poslednjem odigranom kolu za Surduličane, oni su ostvarili trijumf na gostovanju Radničkom 1923 u Kragujevcu sa 0:1.

Utakmica Mladost - Radnik odigraće se na Stadionu u Lučanima u petak od 18.55 sati, uz direktan televizijski prenos na TV Arena sport 1.

Sve parove 6. kola Super lige pogledajte u nastavku.

Najnovije vesti