Radnik se priprema za nastavak Super lige: Proleter stiže 30. maja

Vranje/Surdulica - Nakon pauze duže od mesec i po dana zbog pandemije koronavirusa, fudbaleri surduličkog superligaša Radnika započeli su pripremni period za nastavak šampionata u Super ligi Srbije.

Kako poručuju iz kluba Surduličani su veoma ozbiljno pristupili sprovođenju mera zaštite i sprečavanju infekcije koronavirusom, u skladu sa instrukcijama Vlade Srbije i Ministarstva zdravlja.

Nakon dezinfikovanja čitavog kompleksa Gradskog stadiona u Surdulici, upravnog i administrativnog prostora, svlačionica, teretane, ambulante i ostalih stadionskih prostorija, pre početka okupljanja odrađeno je i kolektivno testiranje igrača, stručnog štaba i zaposlenih u klubu na virus COVID-19.

- Rezultati su pokazali da se aktivnosti u sklopu priprema za nastavak sezone mogu nesmetano obavljati, te se krenulo sa trenažnim procesom - saopšteno je iz kluba.

Fudbaleri treniraju u grupama na Radnikovom glavnom terenu, pomoćnom stadionu u selu Alakince, kao i na stadionu sa veštačkom podlogom u Belom Polju.

Po rasporedu Super lige Radnik će prvo kolo nakon ovih priprema, odnosno 27. po redu u prvenstvu odigrati na svom terenu 30. maja kada će dočekati ekipu Proletera iz Novog Sada.

Surduličani uoči nastavka šampionata zauzimaju deseto mesto na tabeli Super lige sa 29, dok je Proleter jedanaesti sa bodom manje.

Najnovije vesti