Radnik remizirao, novi trener zadovoljan

Vranje - Milan Milanović, novi trener surduličkog Radnika, debitovao je remijem u meču 16. kola Super lige između Surduličana i Mladosti iz Lučana, koji je okončan rezultatom 1:1 (0:1).

Iskusni beogradski fudbalski stručnjak zadovoljan je nerešenim rezultatom na svom prvom nastupu na klupi Radnika, koji je na tabeli Super lige na poslednjem šesnaestom mestu, dok su gosti iz Lučana na visokoj petoj poziciji, sa dvostruko većim brojem bodova u odnosu na domaći tim.

"Vremenski uslovi nisu dozvolili da utakmica bude bolja.

U takvim uslovima, igrači su dali sve od sebe, s tim što je Mladost u prvom poluvremenu pritiskala i postigla gol.

Mi smo u nastavku krenuli žešće i organizovanije, izjednačili i imali nekoliko šansi, kao i Mladost", ocenio je Milanović.

Novi šef stručnog štaba surduličkog superligaša nije skrivao zadovoljstvo što je drugi put u Surdulici i na klupi Radnika.

"Drago mi je da sam ponovo u Surdulici, u mestu za koje me vežu lepe uspomene - i za grad, i za klub, i za ljude u klubu.

Kada sam prvi put došao, ekipa je bila u nepovoljnoj situaciji, ali mi je delovala kao iskusna, što se kasnije i pokazalo, dok je sada prilično mlada i neiskusna, pa moramo da se dižemo iz utakmice u utakmicu", smatra Milanović.

Već u petak 1. decembra Radnik će u 17. kolu Super lige gostovati Spartaku u Subotici, ekipi koja na devetom mestu tabele ima 19 bodova.

Najnovije vesti