Radnik od 16 sati dočekuje Piroćance u Kupu

Surdulički superligaš Radnik će u sredu 26. septembra u 16 časova na svom terenu dočekati ekipu Radničkog iz Pirota, u okviru utakmice šesnaestine finala Kupa Srbije.

- Vrlo važna utakmica za nas.

Iako nam je prvenstveni cilj da popravimo rezultate i održimo se u prvenstvu, u prvu utakmicu Kupa ulazimo sa velikim optimizmom i sa nadom da što duže igramo ovo takmičenje, ako možemo i do finala - rekao je trener Radnika Milan Milanović.

On je na konferenciji za medije dodao da će ovo biti dobra prilika za uigravanje igrača koji su kasnije pristigli u klub i kojima je dosad manje pružana prilika za igru.

U Radniku za ovu utakmicu, kao i za predstojeće redovno kolo i gostovanje ekipi Voždovca u nedelju u Beogradu, uvežbavaju nove akcije i taktiku, posebno sa novopridošlim pojačanjima i fudbalerima koji su bili na pauzi zbog povreda.

- Moramo da promenimo nekoliko igrača u prvoj postavi, još uvek se neki fudbaleri uigravaju, to su momci koji su kasnije došli u klub, a imamo i dosta kvalitenih igrača koji zbog povreda nisu imali minutažu od mog dolaska u Surdulicu.

Radi se o dobrim fudbalerima, uglavnom internacionalcima.

Iskombinovaćemo najbolje što možemo i nadamo se najboljem - kazao je Milanović.

Pirotski Radnički trenutno se nalazi na šestoj poziciji tabele Srpske lige Istok i, kako se najavljuje, dolazi u Surdulicu sa velikim ambicijama.

Najnovije vesti