Radnički drugi vikend zaredom igra gradski derbi, ovog puta sa Dinamom Jug

Još jedan gradski derbi biće odigran u nedelju od 15.30 časova u Pčinjskoj okružnoj ligi kada će novoformirani Dinamo Jug, na Gradskom stadionu u Vranju, formalno kao domaćin dočekati takođe vranjsku ekipu Radničkog 2021 u okviru 2. prvenstvenog kola.

Dinamo Jug je na debiju u ovoj ligi i takmičenju uopšte, prošlog vikenda ostvario visoku pobedu od 0:8 nad OFK As-om u Bujanovcu (uz napomenu da su domaćini igrali samo sa devetoricom igrača), dok je Radnički 2021 poražen u gradskom derbiju od debitanta u ligi, ekipe Torpedo 1973 (bilo je 0:1).

U Radničkom očekuju povoljniji rezultat nego u prvom kolu.

"Naš tim, posle nesrećnog poraza od Torpeda, mora da ide na pobedu protiv ekipe Dinamo Jug, koja je sjajno započela sezonu.

Dođite na Gradski stadion, bez obzira da li ste navijač Radničkog ili Dinama, jer se očekuje neizvestan meč, uz nadamo se mnogo lepih poteza i golova", kaže se u apelu iz Radničkog 2021.

U ostalim utakmicama 2. kola FSU Južna pruga dočekaće FK Dinamo Vranje, Mineralac će u Vranjskoj Banji biti domaćin Mladosti iz Boslegrada, a Pavlovac Levosoju.

Ostali parovi 2. kola su BSK - Čelik, Torpedo 1973 - Mladost (S) i Vihor - OFK As.

Najnovije vesti