PSS: Obratiti pažnju na probleme koji muče građane na lokalu

Potpredsednik Pokreta snaga Srbije (PSS) i narodni poslanik iz Vranja Momir Stojilković izrazio je zadovoljstvo rezultatom koji je ova stranka u koaliciji sa SNS-om postigla na lokalnim i parlamentalnim izborima u Srbiji.

On je u susretu članova najužeg rukovodstva partije Bogoljuba Karića sa predsednicima gradskih i opštinskih odbora PSS-a potencirao da će, zajedno sa poslanicima Dragomirom J. Karićem, Oliverom Nedeljković i dr Markom Bogdanovićem, u skupštini "zastupati interese svih građana Srbije".

- Trudićemo se da javnost bude upoznata sa svim onim što mori stanovnike pojedinih opština, ali i sa uspesima koji se ostvaruju - rekao je Stojilković.

Potpredsednik PSS dr Tihomir Simić je naglasio je da je najvažnije obratiti pažnju na probleme koji muče ljude na lokalu i da je neophodno uraditi sve da se oni reše, počevši od otvaranja radnih mesta i uređenja kvalitetne putne infrastrukture, jer osnaživanjem opština i sama država postaje efikasnija.

Rezultati nedavno održanih izbora na ovom sastanku upoređeni su sa postizbornim dešavanjima u lokalnim samoupravama, prenete precizne smernice za dalji rad i izražena očekivanja koja bi trebalo ispuniti u narednom periodu.

Zbog aktuelne epidemiološke situacije sa koronavirusom i poštovanja propisanih mera zaštite održana su u okviru PSS-a dva sastanka na kojima je predsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Persa Minjović iznela analizu onoga što je urađeno i ostvareno i predočila zadatke postavljene za nareni period.

Sastanku su prisustvovali i potpredsednici Pokreta Snaga Srbije Vera Čabarkapa i Milorad Panjević, kao i potpredsednik IO GO PSS Zvonko Ilinčić, koji su takođe izneli svoje stavove u vezi sa aktuelnom situacijom.

Najnovije vesti