Projekcije filmova Kliford i Spajdermen u vranjskom pozorištu u subotu

Animirani avanturistički film Kliford – veliki crveni pas biće na repertoaru vranjskog bioskopa koji radi u okviru Pozorišta Bora Stanković, u subotu 5. februara.

Ovaj film. čija je projekcija zakazana za 12 časova, namenjen je ne samo mališanima, već celoj porodici.

"Kada je srednjoškolka Emili Elizabet srela magičnog spasioca životinja, koji joj je poklonio malu crvenu kucu, nije očekivala da će se probuditi i pronaći ogromnog psa od tri i po metra u svom malom stanu u Njujorku.

Dok je njena samohrana mama poslovno odsutna, Emili i njen zabavni, ali impulsivni ujak Kejsi kreću u uzbudljivu avanturu.

Na osnovu voljenog lika iz omiljenih knjiga, Kliford će naučiti svet kako se voli veliko", kratak je sadržaj ovog filmskog ostvarenja.

Istog dana, u subotu u večernjim terminima od 18 i 21 sat biće prikazan film Spajdermen: Put bez povratka u 3D formatu.

Reč je o filmu koji obara rekorde gledanosti i prava je poslastica za filmofile.

"Po prvi put u istoriji kinematografije, Spajdermen, naš prijatelj iz komšiluka je bez maske i bez mogućnosti da odvoji svoj svakodnevni život od visokih uloga da bude superheroj.

Kada se obrati za pomoć Doktoru Strejndžu, ulozi postaju još opasniji, primoravajući ga da otkrije šta zaista znači biti Spajdermen", kaže se u najavi filma.

Karte po ceni od 350 dinara mogu se kupiti na biletarnici pozorišta.

Najnovije vesti

Foto promo Dve biciklijade za vikend u Vranju »

Ovom sportskom događaju prethodiće Mini biciklijada, koja je namenjena najmlađima i biće održana u subotu 20. jula.Start...