Produžen junski upisni rok na Pedagoškom fakultetu

Pedagoški fakultet u Vranju organizovaće produženi konkursni rok za upis nove generacije studenata osnovnih akademskih studija u okviru školske 2022/2023. godine, na studijskom programu za obrazovanje učitelјa i studijskom programu za obrazovanje vaspitača, saopšteno je iz dekanata.

Kandidati će za upis moći da se prijave u periodu od 4. do 9. jula, neposredno na fakultetu ili elektronskim putem na i-mejl adresu [email protected].

Polaganje prijemnog ispita zakazano je za 11. jul, pri čemu ne postoje nikakvi troškovi polaganja prijemnog ispita i samog upisa.

Kandidati prilikom prijavljivanja na konkurs podnose originalna dokumenta na uvid, a uz prijavni list koji se dobija na fakultetu ili preuzima sa sajta fakulteta, podnose fotokopije diplome o položenom završnom, odnosno maturskom ispitu, svedočanstva sva četiri razreda završene srednje škole i očitanu biometrijsku ličnu kartu.

Takođe, kandidati koji su položili prijemni ispit za upis na prvu godinu osnovnih akademskih studija na nekom od učitelјskih ili pedagoških fakulteta, mogu da, u okviru produženog upisnog roka, predaju zahtev za upis na Pedagoški fakultet u Vranju na preostala slobodna mesta i oni će biti oslobođeni polaganja prijemnog ispita.

Podsećanja radi, Pedagoški fakultet doneo je odluku da školarina za sve novoupisane studente u okviru školske 2022/2023. godine bude besplatna.

Detalјnije informacije o studijskim programima i upisu kandidati mogu pronaći na internet stranici Pedagoškog fakulteta u Vranju ili se informisati pozivom na broj 017/431-960.

Komentari

Niko više ne želi da studira na ovom fakultetu. Postoji mnogo dobrih razloga za to. Ako krenem da nabrajam neću moći da se zaustavim. Jedan leži u činjenici da tu dobra većina profana predaje sa diplomama i doktoratima Istočnog Sarajeva, tuga, jad i čemer...

Najnovije vesti