Prodaje se vojni kompleks na Vlasini Stojkovićevoj za 34.000 evra

Republička direkcija za imovinu raspisala je oglas radi prodaje nepokretnosti – većinom kasarni i vojnih kompleksa – koje više nisu neophodne Vojsci Srbije, između ostalog i vojnih objekata u Surdulici, objavio je portal E-kapija.

U surduličkoj opštini prodaje se Vojni kompleks „Stanišin rid", koga čini katastarska parcela br. 342, površine 40 sa 97 kvadrata, upisana u LN broj 604 KO Vlasina Stojkovićeva, kao pašnjak pete klase, po ukupnoj početnoj kupoprodajnoj ceni u iznosu od 34.161 evro.

Visina depozita za učešće na javnog oglasu je 35.000 dinara.

U novoj ponudi, koja sadrži 23 objekta, osim Surdulice, nalaze se vojni kompkesi i poslovni prostori u Aleksincu, Beogradu, Vršcu, Irigu, Knjaževcu, Kragujevcu, Leskovcu, Nišu, Novom Sadu, Beloj Crkvi, Pirotu, Požarevcu, Raški i Somboru.

U opštini Surdulica, Republička direkcija za imovinu ranije je raspisivala javni oglas za prodaju vojnog kompleksa „Vlasina – Stojkovićeva“, po početnoj kupoprodajnoj ceni od 115.636 evra. Reč je o objektima ukupne korisne površine 1.085 kvadrata, a u sklopu kompleksa nalaze se kasarne, zgrade za stanovanje vojnika, bungalovi, učionice, magacini, stražarnice, garaže, kao i zemljište pod objektima i zemljište za redovnu upotrebu.

Najnovije vesti