Priređen prijem za vranjsku doktorku, dobitnicu Sretenjskog priznanja

Za doktorku Stefanu Mladenović, koordinatorku vranjske COVID ambulante u ATD-u kojoj je predsednik Srbije Vučić uručio odlikovanje povodom Dana državnosti, priređen je u sredu prijem u upravi Zdravstvenog centra u Vranju.

V.d. direktorka ZC Vranje Ljiljana Antić izjavila je tom prigodom da su u menadžmentu ZC "srećni i zadovoljni što je zlatna medalja za zasluge" doktorki Mladenović "došla nakon najvećeg priznanja koje je Zdravstveni centar Vranje dobio povodom Dana Grada Vranja na početku godine".

- To potvrđuje da je ova nagrada i zaista bila nagrada za sve zaposlene u našoj zdravstvenoj ustanovi.

Reč je o mladoj lekarki, simbolu budućnosti i opstanka zdravstva na ovim za nas i celu zemlju posebno osetljivim geografskim, socijalnim i u svakom pogledu važnim prostorima - naglasila je Antićeva ovom prilikom.

Dr Stefana Mladenović je od marta prošle godine zaposlena u "crvenoj zoni" ATD-a.

Bez dana odmora radila je u COVID sistemu, pa u rukovodstvu kažu da nisu imali dilemu koga treba delegirati za ovo priznanje.

Mladenovićeva je istakla je da je odlikovanje koje joj je dodeljeno "nagrada za rad, trud, za ceo Zdravstveni centar Vranje i njen grad".

- Posle deset meseci radnog iskustva dobila sam nagradu i jedino što mogu da obećam je da ću biti bolja i u budućem radu pokazati da mogu da budem još bolja - kazala je na prijemu ova mlada doktorka.

Najnovije vesti