Prijem za nagrađene studente u Gradskoj kući: Praksa nagrađivanja se nastavlja

Zamenica gradonačelnika Zorica Jović i gradski većnik za budžet i finansije Bojan Kostić priredili su prijem za najbolje studente u 2020. godini sa područja grada Vranja.

Kostić je tom prigodom istakao je da gradsko rukovodstvo značajna sredstva ulaže u obrazovanje, jer je ova oblast jedna od najvažnijih za razvoj i unapređenje društvene zajednice.

- Ovo je četvrta godina zaredom kako se na ovaj način pruža podrška najboljim studentima i ova praksa će biti nastavljena i u narednom periodu.

Na vama je da svoje znanje iskoristite na najbolji mogući način, da nađete svoje mesto u društvu i doprinesete razvoju društvene zajednice - rekao je Kostić.

Zamenica gradonačelnika Zorica Jović kazala je da joj je čast što može da pozdravi najbolje studente Vranja.

- S ciljem poštovanja propisanih mera danas smo se okupili u manjem broju i organizovali druženje samo sa studentima sa najvišim prosekom.

Sa nagrađivanjem najuspešnijih studenata lokalna smouprava počela je 2017. godine s ciljem ukazivanja posebne podrške mladim uspešnim ljudima.

Želim vam puno uspeha u daljem školovanju i da se nakon završetka fakulteta vratite i stečeno znanje primenite ovde u Vranju - istakla je Jović.

U ime nagrađenih studenata gradskom rukovodstvu se na podršci zahvalila Anđela Protić, student Pedagoškog fakulteta u Vranju.

Grad Vranje je sa po 20.000 dinara nagradio 66 najuspešnijih studenata.

Najnovije vesti