Prijem za južnokorejske tenisere u gradskoj kući FOTO

Prijem za južnokorejske tenisere Gwak Sihua, Moon Hyosea i Moon Seonhyeona, koji treniraju u sklopu Teniske akademije DSM Vranje, u utorak je priredio gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković.

On je gostima poručio da je obavešten da već duže vreme borave u Vranju.

"Nadam se da imate lepe utiske.

Drago mi je da Vranje ima ovakve predstavnike teniskog sporta, kao što su Đorđe Merdžijević i njegov otac.

Đorđe je ovde došao sa dalekog istoka i svo svoje znanje uložio je u razvoj teniskog sporta, tako da sam siguran da ćete od njega naučiti mnogo", rekao je Milenković.

Gosti iz Južne Koreje istakli su veliko zadovoljstvo u vezi sa boravkom u Vranju.

"Drago mi je da imate pozitivne utiske iz našeg grada i siguran sam da će kroz ovu sportsku saradnju dalje biti unapređen prijateljski odnos između dva naroda, koji postoji već dugo", dodao je Milenković.

Direktor Teniske akademije DSM Vranje Đorđe Merdžijević rekao je da su južnokorejski teniseri, kao članovi pomenute akademije, već učestvovali na otvorenim prvenstvima u Beogradu i Nišu.

Dodao je će oni, kao članovi Teniske akademije DSM Vranje, učestvovati na turniru u okviru Teniske federacije Azija, 3. avgusta u Azerbejdžanu.

Najnovije vesti

Foto promo Dve biciklijade za vikend u Vranju »

Ovom sportskom događaju prethodiće Mini biciklijada, koja je namenjena najmlađima i biće održana u subotu 20. jula.Start...