Prijem povodom Dana i slave MUP-a: Saradnja policije i grada na visokom nivou

Povodom Dana i slave MUP-a gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković priredio je prijem za predstavnike vranjske Policijske uprave

"Želim da vam se zahvalim na izuzetnoj saradnji u prethodnoj godini tokom koje smo se udruženi borili protiv koronavirusa.

Zajedno smo radili na mnogim projektima poput uvođenja video nadzora na teritoriji grada Vranja.

Dali ste veliki doprinos i u oblasti javne bezbednosti, sigurnosti u saobraćaju i kontrole migrantske krize", poručio je Milenković predstavnicima policije.

On je dodao da je lokalna samouprava Vranja "učinila sve da stanovi za pripadnike službi bezbednosti budu završeni na vreme".

"Očekujem da će ključevi stanova iz prve "B" faze biti uručeni do aprila 2022. godine.

Naša uzajamna saradnja je prethodnih godina na visokom nivou i ja mogu da vam obećam da će tako i ostati", rekao je Milenković.

Načelnik Policijske uprave u Vranju Igor Živković zahvalio se gradonačelniku na prijemu i istakao izuzetnu saradnju Policijske uprave sa lokalnom samoupravom, posebno na polju bezbednosti građana.

Dan Ministarstva i Dan policije prisutnima je čestitao i predsednik Skupštine dr Dejan Tričković.

Gradonačelnik Milenković je na kraju prijema uručio prigodne poklone Maji Stojanović, Nikoli Kostiću, Srđanu Mihajloviću i Batici Petroviću koji su tokom protekle godine pokazali posebne rezultate u svojim oblastima rada u Policijskoj upravi u Vranju.

Najnovije vesti