Prijave na Deltin program za razvoj startap ideja do 15. juna (FOTO, VIDEO)

Kompanija Delta Holding predstavila je u Vranju program za podršku razvoju startap ideja u oblasti logistike, distribucije, poljoprivrede i nekretnina u utorak u Galeriji Narodnog muzeja u Vranju.

- Delta holding se već 27 godina uspešno bavi stvaranjem i razvijanjem kompanija.

Naš slogan je "Creating business" i želimo da našu poslovnu filozofiju kroz ovaj program predstavimo društvu i omogućimo da ljudi, uz našu pomoć, stvaraju i razvijaju startap - poručili su predstavnici kompanije.

Monika Pejčić, menadžerka projekta "Delta biznis inkubator", kazala je na promociji da je taj projekat zapravo ideja mlade Vranjanke Milice Dejković, koja je mladi lider u Delta holdingu.

- To je program u okviru koga mi zapošljavamo mlade ljude bez iskustva - rekla je Pejčićeva.

Ana Brzaković, menadžerka za eksterne komunikacije Delta holinga, rekla je za VranjeNews da kompanija ima sve resurse neophodne za razvoj startapa.

- Ono što želimo je da pronađemo izvanredne timove, sa fantastičnim idejama iz naših oblasti poslovanja, i da im pomognemo da svoj startap lansiraju ka uspehu.

Delta biznis inkubator je tromesečni program, koji omogućava ljudima i timovima koji imaju startap ideje iz Deltinih oblasti poslovanja da dobiju sve neophodne resurse da tu startap ideju "stave na noge".

Ono što će dobiti za ta tri meseca je mentorska pomoć, znanje, Delta u potpunosti otvara vrata svojih najvrednijih resursa, svojih ljudi koji generišu sav prihod kompanije.

Delta stavlja na raspolaganje svoje kontakte, biznis konsultante, mnoge ljude koji rade u kompaniji i koji su povezani sa kompanijom - rekla je Brzakovićeva.

Objašnjeno je da svi zainteresovani timovi mogu da se prijave za učešće u programu do 15. juna, isključivo na sajtu www.deltabiznisinkubator.rs, gde mogu da se pronađu sve potrebne informacije o program

Timovi koji prođu proces selekcije i uđu u Delta Biznis Inkubator, imaju mogućnost da tokom tri meseca razvijaju i grade svoju ideju uz Deltinu pomoć, podršku i resurse.

Najnovije vesti