Prihvaćeni finansijski izveštaji javnih preduzeća i ustanova

Na 30. sednici Gradskog veća Vranja usvojeni su izveštaje o radu javnih preduzeća Vodovod, Komrad, Novi dom, Urbanizam i izgradnja, Parking servis, Uprava Banje i Slobodne zone sa finansijskim izveštajima poslovanja za 2020. godinu.

Prihvaćeni su i izveštaji o radu (sa finansijskim izveštajima) javnih ustanova za prošlu godinu - Škole animiranog filma, Centra za socijalni rad, Centra za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite, Pozorišta Bora Stanković, Javne biblioteke Bora Stanković, Narodnog muzeja, Istorijskog arhiva 31. januar, Narodnog univerziteta, Turističke organizacije, Regionalnog centra za talente, Sportske hale i Javne ustanove za upravljanje sportskim objektima u svojini Grada Vranja - sportski objekti.

Usvojena je Informacija o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja javnih preduzeća, društva kapitala i drugih oblika organizovanja na koja se primenjuje zakon o javnim preduzećima, a čiji je osnivač Grad Vranje za period 1. januar - 31. decembar 2020. godine.

Kako je najavljeno, sednica Gradskog veća biće nastavljena u ponedeljak 22. marta od 8 časova.

Najnovije vesti