Premijera "Odluka" na P(h)antomfest-u

Predstava pantomime "Odluke", u režiji Trajčeta Gjorgieva, biće premijerno izvedena u okviru sedmog Međunarodnog festivala pantomime – P(h)antomfest, koji će se održati u Vranju 7. i 8. decembra u organizaciji Međuopštinske organizacije gluvih i nagluvih Vranje.

Predstava će biti odigrana odmah nakon svečanog otvaranja festivala 7. decembra od 20.10 časova, u sali Doma vojske u Vranju.

U predstavi igraju Alesandra Demirović, Ivica Spasić, Jovica Stamenković, Jelena Momčilović, Milica Janjić i Smilja Bojković.

- Festival ove godine u potpunosti ostvaruje svoj cilj na taj način što u predstavi zajedno glume čujuća i gluva lica, čime se u potpunosti briše razlika između njih kroz pantomimu - navode organizatori.

Predstava je nastala u produkciji Festivala.

- Nakon uspešnih predstava "Prva suza" (po motivima priče Bore Stankovića), "Hamlet", "Ljubav", "Omnibus plus", "Igra" i "Zamišljeni svet", koje su nastale u produkciji Festivala prethodnih šest godina, članovi Međuopštinske organizacije gluvih i nagluvih nastavljaju put u svet pantomime - poručili su organizatori.

Festival su podržali Ministarstvo kulture Republike Srbije, Grad Vranje i Ambasada Sjedinjenih Američkih država u Beogradu.

Najnovije vesti