Potvrđene kazne FSS-a Novici i Stanislavu Tončevu

Komisija za žalbe Fudbalskog saveza Srbije (FSS) potvrdila je odluku Disciplinske komisije srpske fudbalske organizacije o kaznama za Novicu i Stanislava Tončeva.

Novici Tončevu, predsedniku FS Regiona Istočne Srbije (FS RIS), ostaje kazna zabrane bavljenja fudbalom u trajanju od devet meseci, a Stanislavu Tončevu, predsedniku FK Radnik u Surdulici u trajanju od šest meseci.

Podsećanja radi, Disciplinska komisija FSS pokrenula je ranije postupak protiv njih zbog toga što su u poluvremenu utakmice Radnik - TSC, koja je odigrana krajem novembra 2021. u Surdulici, navodno ušli u sudijsku svlačionicu kako bi se "raspravljali sa sudijama" o navodnim greškama tokom prvog poluvremena te utakmice.

Na odluku Disciplinske komisije FSS krajem decembra prošle godine, Novica i Stanislav Tončev uložili su žalbe drugostepenoj Komisiji za žalbe FSS.

Reagujući ranije na prvobitnu odluku Novica Tončev je medijima rekao da je Odluka Disciplinske komisije FSS "neosnovana i skandalozna".

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas je Vaskrs - Hristos Vaskrse! »

Pravoslavni hrišćani u Vranju i Srbiji obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista, praznik koji simbolizuje pobedu života nad s...