Potpisan ugovor za izgradnju hotelskog kompleksa u Vranjskoj Banji

Vranje - Potpisivanju ugovora Millennium Resorts-a i američke hotelske kompanije Marriott International o izgradnji hotelskog kompleksa u Vranjskoj Banji prisustvovali su u sredu u Beogradu gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković, republički poslanik Slaviša Bulatović i predsednik gradske opštine Vranjska Banja Dragan Sentić.

Direktor kompanije Millennium Team Stojan Vujko izjavio je prilikom potpisivanja ugovora da će Milenijum uložiti 90 miliona evra u taj projekat i da će biti otvoreno 350 radnih mesta.

Ambasador SAD u Srbiji Entoni Godfri kazao je da je projekat izgradnje hotelskog kompleksa u Vranjskoj Banji u saradnji kompanija Millennium Resorts i američke hotelske kompanije Marriott International važan i za Srbiju i za SAD, ne samo u ekonomskom nego i u kulturnom smislu.

- Investicija "Meriota" i "Milenijum rizorta" u izgradnju hotelskog kompleksa u Vranjskoj Banji za jug centralne Srbije značiće potpuno novo oživljavanje, ali i dolazak novih investitora, posao za građane, bolje plate i bolji životni standard - izjavila je premijerka Ana Brnabić.

Ona je naglasila da je reč o najvećem projektu kompanije "Meriot" na Balkanu, kao i najvećoj investiciji u srpski turizam u ovom trenutku.

Najnovije vesti